Kulturni Centar Vršac

Novi-logo-Baner-KC
Slajd30
Novi-logo-Baner-KC
Slajd30

Predstava „Pet minuta za čitavu večnost”

Objavljeno u: Predstave
Ponedeljak, 12 Avgust 2019 19:00

Dodatne informacije

  • Datum: Ponedeljak, 12 Avgust 2019
  • Vreme: 19:00
  • Mesto: Dom vojske

Omladinska dramska trupa, u ponedeljak 12. avgusta od 19h, u bašti Doma vojske odigraće predstavu „Pet minuta za čitavu večnost”.

 

O predstavi iz ugla protagonista:

 

U životu se često dešava da se uputimo u razmišljanja o budućnosti. Pitamo se „Šta bi bilo, kada bi bilo” i „Jesmo li sigurni i spremni za naredni korak?”
Upravo o svojoj budućnosti razmišljaju i protagonisti ove predstave, a kada se sijalica upali u pet do dvanaest, za neke stvari može biti kasno.
Nesigurni u svoju odluku da stupe u brak, nakon mnogo godina zajedničkog života, naši junaci se pitaju hoće li uspeti, a odgovor na ovo pitanje pronalaze u ideji da upravo u tih poslednjih pet minuta odglume ključne delove jednog braka. Svakodnevice iz bračnog života, na humoristički način, donose realnu sliku brakova danas. Kada se u celu priču umeša i savest, kao glavni (ne)prijatelj, tada je kraj neizvestan, međutim, kada se dve duše, koje neprestano tragaju jedna za drugom, ipak pronađu, onda se znaju i početak i kraj, ali i budućnost.

 

Po motivima teksta Miloša Radovića
Adaptacija i režija: Dragoljub Vlahović
U predstavi igraju: Željana Petrović i Dragoljub Vlahović.

Vi ste ovde: Home Blog Predstave Predstava „Pet minuta za čitavu večnost”
OpstinaVrsac KulturniCentarBeograda PortalKultureVojvodine StudenskiKulturniCentar SKCNis VojvodinaOnline Alifka
BelogradoCervantes InstitutFrancais MuzejSavremeneUmetnostiVojvodine PrirodnjackiMuzejBeograd Oklagija BancaIntesa Cefix
eVrsac unijastudenataopstinevrsac etno kuca dinar