Kulturni Centar Vršac

Novi-logo-Baner-KC
Slajd30
Novi-logo-Baner-KC
Slajd30

Interaktivni šou za decu „Razigrana klovnijada“

Objavljeno u: Predstave
Utorak, 13 Avgust 2019 19:00

Dodatne informacije

  • Datum: Utorak, 13 Avgust 2019
  • Vreme: 19:00
  • Mesto: Dom vojske

U utorak, 13. avgusta od 19h, u bašti Doma vojke, naši najmlađi sugrađani imaće priliku da učestvuju u interaktivnom šou za decu „Razigrana klovnijada“.


„Razigrana klovnijada“ je pravi klovnovski interaktivni šou iskusnog i veoma zabavnog Klovna Paje koji se već više od dvadeset godina bavi ovom vrstom šoa i animacijom dece. Uz klovna Paju i njegove magične rekvizite nastaju i nižu se događaji i ideje za igrarije i druženja.
Iza njega stoji mnogo nastupa i videlo ga je i radovalo mu se na stotine hiljade dece u Beogradu, Srbiji i čitavom regionu. Dugogodišnje iskustvo u radu s decom rezultiralo je oduševljenjem mališana gde god se pojavi sa željom da mu se pridruže i budu deo zajedničkog performansa.
Prvi deo predstave Razigrana klovnijada prikazan je kao komična magija gde deca učestuju kao klovnovi i mađioničari, a drugi deo predstave čini dečija diskoteka gde najmlađi uz razne klovnovske zadatke izvode koreografije i đuskaju.

 

Cover photo by Jacqueline Macou on Pixabay

Vi ste ovde: Home Blog Predstave Interaktivni šou za decu „Razigrana klovnijada“
OpstinaVrsac KulturniCentarBeograda PortalKultureVojvodine StudenskiKulturniCentar SKCNis VojvodinaOnline Alifka
BelogradoCervantes InstitutFrancais MuzejSavremeneUmetnostiVojvodine PrirodnjackiMuzejBeograd Oklagija BancaIntesa Cefix
eVrsac unijastudenataopstinevrsac etno kuca dinar