Kulturni Centar Vršac

Novi-logo-Baner-KC
Slajd30
Novi-logo-Baner-KC
Slajd30

MISTERIJA BOSANSKIH PIRAMIDA (PIRAMIDE BALKANA)

Subota, 08 April 2017 15:00

Dodatne informacije

  • Datum: Subota, 08 April 2017
  • Vreme: 15:00
  • Mesto: Bioskop KC-a

Predavanje doktora Semira Osmanagića i konferencija pod nazivom MISTERIJA BOSANSKIH PIRAMIDA (PIRAMIDE BALKANA) održaće se 8. aprila 2017. godine u bioskopskoj sali Kulturnog centra u Vršcu od 15h.
Centar za istraživanje i ekologiju DUH RTNJA sa zadovoljstvom predstavlja serijal predavnja doktora Semira Osmanagića, inostranog člana ruske Akademije prirodnih nauka i pronalazača bosanskih piramida čije veliko iskustvo iz piramidologije biti predstavljeno i u Vršcu.
Centar „Duh Rtnja“ koji je osnovan sa ciljem istraživanja specifičnosti piramidalnog reljefa planine Rtnja i njegovih odnosa između energija zemlje i snaga kosmosa, godinama sarađuje sa Fondacijom „ Arheološki park – Bosanska piramida Sunca“ i doprinosi da različitim multidisciplinarnim istraživačkim projektima ukaže na neprirodna svojstva geometrijske konstrukcije terena i energetskih svojstava na području Rtnja i Visokog.
Pozivamo vas da saznate zašto su dosadašnja istraživanja mističnog Rtnja ukazala da je on znatno više od planine, da njegova precizna piramidalna geometrija, nestvarna priroda, pojačan elektromagnetizam, istančane frekvencije, samoniklo lekovito endemsko bilje, zdrava jonizujuća zračenja kao i poseban klimat koji u sprezi sa mističnošću kulturne zaostavštvine na zemlji i čestim luminoscentnim pojavama na nebu, daju Rtnju u vremenu i prostoru nesvakidašnju dimenzionalnost vrednu svakodnevnog istraživanja i neizmernog poštovanja.
Isto tako, zašto je projekat u Bosanskoj dolini piramida jedan od najintrigantnijih na planeti koji pod prizmom nauke i duhovnosti okuplja više desetine hiljada posetioce iz čitavog sveta, a njegov značaj društvu interplanetaran.
ULAZ SLOBODAN!

Vi ste ovde: Home Blog Tribine, predavanja, promocije MISTERIJA BOSANSKIH PIRAMIDA (PIRAMIDE BALKANA)
OpstinaVrsac KulturniCentarBeograda PortalKultureVojvodine StudenskiKulturniCentar SKCNis VojvodinaOnline Alifka
BelogradoCervantes InstitutFrancais MuzejSavremeneUmetnostiVojvodine PrirodnjackiMuzejBeograd Oklagija BancaIntesa Cefix
eVrsac unijastudenataopstinevrsac etno kuca dinar