Kulturni Centar Vršac

Kulturni Centar Vršac

Budite slobodni da skinete potrebnu dokumentaciju iz priloga

u okviru te nabavke prilože se sledeća dokumenta iz priloga:

- Obaveštenje o pokretanju postupka
- poziv za dostavljanje ponuda
- konkursna dokumentacija

U Kulturnom centru Vršac, početkom nedelje, održana je konferencija za medije na kojoj je najavljen program 22. Međunarodnog festivala folklora „Vršački venac“.

Utorak, 11 Juni 2019 19:00

Projekcija filma "Tri"

U okviru mini-revije filmova "Trilogija" posvećene našem velikom reditelju Aleksandru Petroviću, u utorak, 11. juna, sa početkom od 19 časova, biće prikazan film "Tri".

Budite slobodni da preuzmete priloge vezane za javnu nabavku iz atačmenta na dnu strane. Hvala!

Utorak, 11 Juni 2019 19:00

Filmska trilogija-Aleksandar Petrović

U utorak, 11. juna sa početkom u 19 časova, u bioskopu KC-a počinje filmska revija pod nazivom "Trilogija-Aleksandar Petrović", posvećena našem velikom reditelju, autoru kultnih filmskih ostvarenja poput "skupljača perja" ili "biće skoro propast sveta".

Poslednje večeri festivala "Slobodna zona" gledaoci mogu pogledati dokumentarni film "Srbenka" od 19 časova u bioskopu KC-a.

Četvrte večeri filmskog festivala "Slobodna zona", koji se realizuje u bioskopu Kulturnog centra Vršac, biće prikazan igrani film "Kapetan". Projekcija je od 19 časova a ulaz je slobodan.

Svečano otvaranje izložbe "Plakati solidarnosti" će se održati 17. maja 2019. godine u 17.30 sati, u Maloj galeriji Kulturnog Centra Vrsac, ul. Sterijina 62, Vršac
Izložbu će otvoriti Konzul Republike Poljske u Srbiji g. Pavel Sokolovski.

Ambasada Republike Poljske u Beogradu, Kulturni Centar Vršac u saradnji sa Centrom za multikulturalni dijalog i regionalizamu pozivaju Vas na nesvakidašnju izložbu „Plakati Solidarnosti“ koja se sastoji od 30 plakata iz perioda od 1981 -1989.

Ove godine Poljska obeležava 30. godina od transformacije kada je 1989 godine postala prva zemlja na svetu koja je odbacila komunizam.

Ova nesvakidašnja zbirka radova predstavlja umetnički dokument vremena u kojem je rođena Solidarnost, perioda vanrednog stanja u Poljskoj, kao i ondašnje svakodnevnice i društveno-kulturnih promena koje su tada dešavale u Poljskoj.

Dobrodošli!

Večeras od 19 časova nastavlja se program treće večeri festivala "Slobodna zona" projekcijom igranog filma "Tranzit". Ulaz je slobodan.

Strana 1 od 31
Vi ste ovde: Home Blog Kulturni Centar Vršac
OpstinaVrsac KulturniCentarBeograda PortalKultureVojvodine StudenskiKulturniCentar SKCNis VojvodinaOnline Alifka
BelogradoCervantes InstitutFrancais MuzejSavremeneUmetnostiVojvodine PrirodnjackiMuzejBeograd Oklagija BancaIntesa Cefix
eVrsac unijastudenataopstinevrsac etno kuca dinar