Kulturni Centar Vršac

Novi-logo-Baner-KC
Slajd30
Novi-logo-Baner-KC
Slajd30

Pozorišna predstava „Pet minuta za čitavu večnost“

Objavljeno u: Predstave
Četvrtak, 02 Juli 2020 09:23

Asocijacija mladih umetnika Vršac UrbanKult Vršac i Kulturni centar Vršac predstavljaju seriju humanitarnih doga]aja u julu mesecu.

Asocijacija mladih umetnika u saradnji s Kulturnim centrom Vršac i udruženjem "UrbanKult" pokreće humanitarnu akciju "Jul- mesec humanosti", u okviru koje će četiri vikenda u julu organizovati četiri događaja (3 pozorišne predstave i jedno poetsko- muzičko veče uz izložbu slika Žarka Glumca). Prihod od prodaje ulaznica i dobrovoljni prilog posetilaca, biće uplaćen za lečenje male Sofije Markuljević. Prvi događaj u okviru ove humanitarne akcije biće pozorišna predstava „Pet minuta za čitavu večnost“, u izvođenju Dragoljuba Vlahovića i Srđana Marina. Ulaznice će koštati 200 dinara i mogu se kupiti na dan izvođenja. O Sofiji i problemu sa kojim se ona suočava, možete se informisati na facebook-u i instagramu na stranici Za Sofijin prvi korak.

Vi ste ovde: Home
OpstinaVrsac KulturniCentarBeograda PortalKultureVojvodine StudenskiKulturniCentar SKCNis VojvodinaOnline Alifka
BelogradoCervantes InstitutFrancais MuzejSavremeneUmetnostiVojvodine PrirodnjackiMuzejBeograd Oklagija BancaIntesa Cefix
eVrsac unijastudenataopstinevrsac etno kuca dinar