Kulturni Centar Vršac

Novi-logo-Baner-KC
Slajd30
Novi-logo-Baner-KC
Slajd30

Pozdrav iz Arsovije

Objavljeno u: Multimedijalni programi
Petak, 27 Avgust 2021 19:00

Dodatne informacije

  • Datum: Petak, 27 Avgust 2021
  • Vreme: 19:00
  • Mesto: Bašta Doma vojske

U petak, 27.8. od 19h u bašti doma vojske (ili u galeriji Doma vojske u slučaju lošeg vremena) biće održano multimedijalno veče članova Vršačke afirmacije umetnika „ARS”

pod nazivom „Pozdrav iz Arsovije.

VAU ARS je umetničko udruženje osnovano s ciljem da afirmiše umetnost u svojoj ukupnosti, da obrazuje mlade i doprinese vraćanje starog sjaja kulturi. „ARS“ nije utopija. Pogled u trepavicama zamršenim u oblacima i oblicima. „ARS“ je metafora stvaralaštva i stvaralaca, sedmo nebo, brod i luka, svemir u stomaku. „ARS“ je otvoren dlan i zadati i zauzeti, za uzajamnost, rad, akciju, osmeh, pozitivan odgovor trajanju. „ARS“ je sila konstrukcije, dve prave uvijene u kiku besonačnosti u nama samima, putokaz nama kada mu smisla. „ARS“ je misao, stih, tekst, potez kičicom, glas koji korača po notnom zapisu, melodija, piksel, snimak, sve ono što smo hteli izgovoriti i što ćemo tek reći, nečujno, šapatom, gestom, gromoglasno, osmehom, ali nikad okrenutim leđima i podignut omobrvom. „ARS“ je veliko, radosno „VAU Umetnosti“. VAU „ARS“!

Učesnici: Sekcije udruženja:
- KG „Smehuljci“
- ŠC „ARS Momenat“
- „MEDIARS“
- „Radio NinoDrag“
- „ARS okret“
- „ARS scena“
- i prijatelji

Vi ste ovde: Home
OpstinaVrsac KulturniCentarBeograda PortalKultureVojvodine StudenskiKulturniCentar SKCNis VojvodinaOnline Alifka
BelogradoCervantes InstitutFrancais MuzejSavremeneUmetnostiVojvodine PrirodnjackiMuzejBeograd Oklagija BancaIntesa Cefix
eVrsac unijastudenataopstinevrsac etno kuca dinar