Predstava „Pet minuta za čitavu večnost”

Objavljeno u: Predstave
Ponedeljak, 15 Novembar 2021 19:00

Dodatne informacije

  • Datum: Ponedeljak, 15 Novembar 2021
  • Vreme: 19:00
  • Mesto: Sala bioskopa KC

U ponedeljak 15. novembra od 19h, u sali bioskopa Kulturnog centra biće izvedena predstava „Pet minuta za čitavu večnost”. Program se realizuje u saradnji Kulturnog centra Vršac i Asocijacije mladih umetnika.

U životu se često dešava da se uputimo u razmišljanja o budućnosti. Pitamo se „Šta bi bilo, kada bi bilo” i „Jesmo li sigurni i spremni za naredni korak?”
Upravo o svojoj budućnosti razmišljaju i protagonisti ove predstave, a kada se sijalica upali u pet do dvanaest, za neke stvari može biti kasno.
Nesigurni u svoju odluku da stupe u brak, nakon mnogo godina zajedničkog života, naši junaci se pitaju hoće li uspeti, a odgovor na ovo pitanje pronalaze u ideji da upravo u tih poslednjih pet minuta odglume ključne delove jednog braka. Svakodnevice iz bračnog života, na humoristički način, donose realnu sliku brakova danas. Kada se u celu priču umeša i savest, kao glavni (ne)prijatelj, tada je kraj neizvestan, međutim, kada se dve duše, koje neprestano tragaju jedna za drugom, ipak pronađu, onda se znaju i početak i kraj, ali i budućnost.

Po motivima teksta Miloša Radovića
Adaptacija i režija: Dragoljub Vlahović

U predstavi igraju: Srđan Marin i Dragoljub Vlahović.

Vi ste ovde: Home
OpstinaVrsac KulturniCentarBeograda PortalKultureVojvodine StudenskiKulturniCentar SKCNis VojvodinaOnline Alifka
BelogradoCervantes InstitutFrancais MuzejSavremeneUmetnostiVojvodine PrirodnjackiMuzejBeograd Oklagija BancaIntesa Cefix
eVrsac unijastudenataopstinevrsac etno kuca dinar