Kulturni Centar Vršac

Slajd03
Slajd13
Slajd30
Slide11
Slide12

Slobodna zona/Projekcija filma „Prekovremeni rad“

Objavljeno u: Filmske projekcije
Petak, 09 Juni 2023 18:00

Dodatne informacije

  • Datum: Petak, 09 Juni 2023
  • Vreme: 18:00
  • Mesto: Dom vojske

Treća projekcija u okviru Turneje Slobodne zone donosi nam fantastično psihološki nijansiran film koji prati samohranu majku koja ne želi da odustane od boljeg posla i koja nastoji da svojoj deci i i sebi obezbedi pristojan život.

Sinopsis:

Džuli zatičemo u luksuznom hotelu u Parizu, gde kao glavna sobarica užurbano i pedantno sređuje apartmane u kojima noć košta verovatno više nego što ona zarađuje održavajući ih besprekornim. Film čiju režiju potpisuje Erik Gravel smešta Džuli upravo u trenutak nacionalnog štrajka javnih prevoznika i razgovora za posao u struci na koji je upravo pozvana. Počinje njena trka s vremenom, i tu leži ceo zaplet: kao u odličnim akcionim filmovima, ova drama je nabijena tempom koji potcrtava sve one paradoksalne situacije u kojima se svaka osoba može naći – kako obezbediti sebi nešto ako konstatno moramo da ostajemo u zoni komfora da bismo uspeli da preživimo?

Reditelj: Eric Gravel

Uloge: Laure Calamy, Anne Suarez, Geneviève Mnich

Napomena: U slučaju kiše projekcija će biti održana u sali bioskopa KC

Naslovna fotografija: Slobodna zona

Medije

Vi ste ovde: Home
OpstinaVrsac KulturniCentarBeograda PortalKultureVojvodine StudenskiKulturniCentar SKCNis VojvodinaOnline Alifka
BelogradoCervantes InstitutFrancais MuzejSavremeneUmetnostiVojvodine PrirodnjackiMuzejBeograd Oklagija BancaIntesa Cefix
eVrsac unijastudenataopstinevrsac etno kuca dinar