Kulturni Centar Vršac

Novi-logo-Baner-KC
Slajd30
Novi-logo-Baner-KC
Slajd30

Letnji Bazar i Live Art performans

Subota, 17 Juni 2023 11:00

Dodatne informacije

  • Datum: Subota, 17 Juni 2023
  • Vreme: 11:00
  • Mesto: Plato ispred Doma vojske

U subotu, 17. juna u vremenu od 11 do 22h, na štandovima ispred Doma vojske biće održan, sada već tradicionalni, Bazar rukotvorina, a od 19 do 20h Live Art performans.

Najaktivnijih 16 članica Udruženja kreativaca Vršca otvoriće ovu letnju sezonu predstavljanjem svojih poslednjih radova. Kreativnost je oduvek bila pokretač svega zanimljivog i zabavnog, a Udruženje kreativaca Vršca, koje za sobom ima značajan broj aktivnosti i sve veći broj članica, svojim delovanjem doprinosi kvalitetnoj kulturološkoj ponudi našeg rada.

 

U okviru prvog ovogodišnjeg Letnjeg bazara, po prvi put će se u saradnji sa vršačkim umetnicima realizovati i projekat Live Art koji podrazumeva slikanje uživo. Publika će imati mogućnost posmatranja procesa nastajanja umetničkog dela, a ujedno i priliku da se lično upozna sa stvaraocima.

Akteri prvog Live Art performansa će biti vršački umetnici: Senka Đorđević, Dušanka Glumac, Filip Daćevac, Ramona Magda, Saša Grujić i Nemanja Kurin, a performans će trajati od 19-20h.

 

Ove akcije će se ponavljati tokom čitavog leta i uključivati i druge stvaraoce.

Vi ste ovde: Home
OpstinaVrsac KulturniCentarBeograda PortalKultureVojvodine StudenskiKulturniCentar SKCNis VojvodinaOnline Alifka
BelogradoCervantes InstitutFrancais MuzejSavremeneUmetnostiVojvodine PrirodnjackiMuzejBeograd Oklagija BancaIntesa Cefix
eVrsac unijastudenataopstinevrsac etno kuca dinar