Kulturni Centar Vršac

Novi-logo-Baner-KC
Slajd30
Novi-logo-Baner-KC
Slajd30

Nastup Baletskog studija „Daisy“ i Baletske škole „Dimitrije Parlić“

Objavljeno u: Predstave
Utorak, 25 Juli 2023 20:00

Dodatne informacije

  • Datum: Utorak, 25 Juli 2023
  • Vreme: 20:00
  • Mesto: NP

Baletski studio "Daisy" je studio koji je otvorio svoja vrata i šansu da svako zasija.


Individualnim, kao i vežbama u paru, razvijamo motoričke sposobnosti deteta kao i osećaj o timskom radu i odgovornosti prema drugima i sebi.
Raznim seminarima i predavanjima ne učimo samo o istoriji i nastanku igre već i o stvarima koje su u sklopu igre, kao što su pravilna ishrana, pravila lepog ponašanja, gluma, šminka...
Shodno tome, naši igrači su nosioci velikog broja medalja i pehara za šta je zaslužna velika ljubav prema igri, kao i požrtvovanost svakog našeg igrača.
Naš glavni cilj nije veliki broj igrača, već veliki broj zadovoljnih igrača, stoga su veličine grupa ograničene kako bi svako imao mogućnost za individualnim radom i napretkom.
"Be a DAISY in a field of roses."

 

Devojčice iz Vršca i okoline, koje gaje ljubav prema igri, dobijaju šansu da svoje znanje unaprede u Osnovnoj baletskoj školi „Dimitrije Parlić“.

 

Baletska škola „Dimitrije Parlić“ počela je sa radom 1979. godine, kao niža baletska škola, a zvanično sa samostalnim radom 1995. godine. u Pančevu. Prošle, 2022. godine škola otvara svoja vrata i u Vršcu, za sve đake uzrasta od 7 do 11 godina.
Pedagozi u našoj školi iza sebe imaju završene škole, ali i zavidno iskustvo u oblasti igre.
Školovanje je u potpunosti besplatno i usklađeno sa redovnom nastavom te je to odlična prilika da svoj talenat krunišete diplomom baletskog igrača.
Ovim putem Vas pozivamo da se upišete u školsku godinu 2023/24. i zajedno sa nama ispunite svoj san i postanete prava balerina.

 

U organizaciji Kulturnog centra ovom prilikom predstaviće se zajedno vršačkoj publici u NP Sterija 25. jula od 20h.

 

DE02932C-4AF1-4E48-93A9-AF0538F0783D

Vi ste ovde: Home
OpstinaVrsac KulturniCentarBeograda PortalKultureVojvodine StudenskiKulturniCentar SKCNis VojvodinaOnline Alifka
BelogradoCervantes InstitutFrancais MuzejSavremeneUmetnostiVojvodine PrirodnjackiMuzejBeograd Oklagija BancaIntesa Cefix
eVrsac unijastudenataopstinevrsac etno kuca dinar