Kulturni Centar Vršac

Slajd03
Slajd13
Slajd30
Slide11
Slide12

Nastup Baletskog studija „Royalty“

Objavljeno u: Predstave
Četvrtak, 27 Juli 2023 19:00

Dodatne informacije

  • Datum: Četvrtak, 27 Juli 2023
  • Vreme: 19:00
  • Mesto: NP

U četvrtak, 27.7. od 19h, u sali NP „Sterija“, a u organizaciji Kulturnog centra Vršac, održaće se nastup balerina Baletskog studija „Royalty“.


Publici će se predstaviti novim koreografijama klasičnog i modernog baleta, kao i koreografijama iz predstave „Don Kihot“ koja je premijerno odigrana 1. aprila ove godine.

Podržimo ih svojim prisustvom i aplauzima, ulaz je besplatan.

 

royalty

 

Baletski studio Royalty osnovan je 14. Oktobra 2018. godine u Vršcu. Kao relativno mlad baletski studio, možemo se pohvaliti velikim brojem polaznika koji su za veoma kratko vreme postigli velike uspehe. Tim Baletskog studija „Royalty” svoju koncepciju rada zasniva na kulturnom i edukativnom pravcu. Naša ideja je da se mladi ljudi afirmišu i kulturno uzdižu od malih nogu, da ih naučimo na koji način da ispolje svoju kreativnost, da ih oslobodimo straha od javnih nastupa, a najvažniji deo ovog zajedničkog rada je druženje. Baletski studio „Royalty” primarno se bavi klasičnim baletom, uz brojne elemente modernog i jazz baleta, show dance-a i akrobatike. Klasičan balet nam je osnovna disciplina, jer razvija tehniku, izražajnost, koordinaciju pokreta, snagu i izdržljivost.
Jedna od stvari po kojima se izdvajamo je ta što su naše devojčice učenice baletske škole ““Lujo Davičo” u Beogradu i za svoj rad, trud i znanje dobijaju diplomu državne baletske škole.

Vi ste ovde: Home
OpstinaVrsac KulturniCentarBeograda PortalKultureVojvodine StudenskiKulturniCentar SKCNis VojvodinaOnline Alifka
BelogradoCervantes InstitutFrancais MuzejSavremeneUmetnostiVojvodine PrirodnjackiMuzejBeograd Oklagija BancaIntesa Cefix
eVrsac unijastudenataopstinevrsac etno kuca dinar