Kulturni Centar Vršac

Novi-logo-Baner-KC
Slajd30
Novi-logo-Baner-KC
Slajd30

Nastup Plesnog studija „Millennium“

Objavljeno u: Predstave
Sreda, 26 Juli 2023 19:00

Dodatne informacije

  • Datum: Sreda, 26 Juli 2023
  • Vreme: 19:00
  • Mesto: NP

U sredu, 26.7. od 19h, u sali NP „Sterija“, a u organizaciji Kulturnog centra Vršac, održaće se nastup plesačica Plesnog studija „Millennium“.

 

Plesni studio Millennium osnovan je 2010. godine kao čirliding tim, a radom sa mlađim kategorijama i pripremama plesača za amaterske i profesionalne nastupe i takmičenja bavi se uspešno više od 6 godina. U plesnom studiju Millennium plešu se moderni plesovi, show dance, jazz dance, moderan balet, akrobatski ples, musical theatre dance, a sve to uz primenu osnova klasičnog baleta, gimnastike, akrobatike i glumačkog izraza. Plesnom edukacijom devojčica uzrasta od 3 do 18 godina studio Milllennium promoviše i širi ples kao kulturu zdravog i kreativnog odnosa prema životu. Uz profesionalan odnos prema svakom pojedincu, nastoje da omoguće svim članovima da izraze sebe kroz pokret i muziku na najbolji mogući način i da u tome maksimalno uživaju. Osim sportskom i takmičarskom plesu, veliku pažnju posvećuju društvenom i fizičkom razvoju dece, njihovoj edukaciji i odrastanju. Plesači ovog studija višestruki su državni prvaci i prvaci Čirliding i čirdens saveza Srbije, a sam klub brani titulu najuspešnijeg kluba već 4 godine za redom.

Vi ste ovde: Home
OpstinaVrsac KulturniCentarBeograda PortalKultureVojvodine StudenskiKulturniCentar SKCNis VojvodinaOnline Alifka
BelogradoCervantes InstitutFrancais MuzejSavremeneUmetnostiVojvodine PrirodnjackiMuzejBeograd Oklagija BancaIntesa Cefix
eVrsac unijastudenataopstinevrsac etno kuca dinar