Kulturni Centar Vršac

Novi-logo-Baner-KC
Slajd30
Novi-logo-Baner-KC
Slajd30

Predstavljanje projekta Moj skype kutak

Petak, 25 Oktobar 2013 10:00

Dodatne informacije

  • Datum: Petak, 25 Oktobar 2013
  • Vreme: 10:00
  • Mesto: Gerontološki centar

Projekat „Moj skype kutak“ koju su u saradnji realizovali Kulturni centar Vršac i Gerontološki centar Vršac bić predstavljen u prostorijama Gerontološkog centra, u petak 26.10.2013. u 10 sati.

Projekat „Moj skype kutak“ ima za cilj da, zahvaljujući savremenim tehnologijama, korisnicima Centra, našim starijim sugrađanima, učini dostupnim ljude koje nisu u mogućnosti da viđaju svakodnevno. Kulturni centar je za te potrebe izradio jednostavno uputstvo za korišćenje skype aplikacije, ali je pomoćno osoblje Gerontološkog centra takođe na usluzi korisnicima kako bi što lakše savladali korake u pristupanju skype-u. Budući da se čitav ovaj projekat realizuje tokom meseca koji je proglašen „mesecom starih lica“ želja inicijatora projekta bila je da se na još jedan, inovativan način, olakša i kvalitativno upotpuni život starih lica koje moramo posmatrati kao ciljnu grupu sa specifičnim potrebama.

Vi ste ovde: Home
OpstinaVrsac KulturniCentarBeograda PortalKultureVojvodine StudenskiKulturniCentar SKCNis VojvodinaOnline Alifka
BelogradoCervantes InstitutFrancais MuzejSavremeneUmetnostiVojvodine PrirodnjackiMuzejBeograd Oklagija BancaIntesa Cefix
eVrsac unijastudenataopstinevrsac etno kuca dinar