Kulturni Centar Vršac

Slajd13
Slajd17
Slajd20
Slide11
Slide12

Promocija knjige „Ribolov - odmor za dušu i telo“ Slavoljuba Šojića

Petak, 22 Februar 2019 19:00

Dodatne informacije

  • Datum: Petak, 22 Februar 2019
  • Vreme: 19:00
  • Mesto: sala bioskopa

U petak 22. februara, sa početkom u 19h, u sali bioskopa Kulturnog centra Vršac, biće održana promocija knjige „Ribolov – odmor za dušu i telo“ autora Slavoljuba Šojića.

Moderator večeri je Ivan Babić.


Vrščanin Slavoljub Šojić, omiljen ne samo među sportskim ribolovcima, četiri decenije svojevrsnog pedagoško – instruktorskog rada sa najmlađima, baveći se hobijem kome je čitav posvećen, krunisao je ovom knjigom, prepunom inovacija, znanja i veština sticanih na obalama naših reka, jezera i kanala.


Za četiri decenije rada sa najmlađima, u tajne sportskog ribolova, uputio je više od 400 mališana, od kojih je njih tridesetak izrasno u vrhunske takmičare.

 

Ovaj „ribolovački pedagog“ poznat je po svojim kalendarima izlazaka „na vodu“, kombinujući poznatu Solunarnu teoriju sa uticajem raznih faktora. 

 

Jedno od pogavlja u knjizi posvećeno je i gurmanlucima, receptima i savetima za pripremanje raznovrsnih ribljih specijaliteta.

 

Izvod iz predgovora knjige autora Jovice Danilovića.

Vi ste ovde: Home
OpstinaVrsac KulturniCentarBeograda PortalKultureVojvodine StudenskiKulturniCentar SKCNis VojvodinaOnline Alifka
BelogradoCervantes InstitutFrancais MuzejSavremeneUmetnostiVojvodine PrirodnjackiMuzejBeograd Oklagija BancaIntesa Cefix
eVrsac unijastudenataopstinevrsac etno kuca dinar