Pomoć prijatelja – veče interaktivnog programa za decu svih uzrasta

Nedelja, 21 Januar 2018 16:00

Dodatne informacije

  • Datum: Nedelja, 21 Januar 2018
  • Vreme: 16:00
  • Mesto: Kulturni centar Vršac

U nedelju, 21. januara, u vremenu od 16 – 19h, u prostoru Kulturnog centra Vršac, Acro dance klub „Super star“ organizuje humanitarnu akciju „Pomoć prijatelja“

– veče interaktivnog programa za decu svih uzrasta.
Celokupan prihod namenjen je Andriji Rašajskom, kao znak podrške, u borbi koju vodi sa tumorom butne kosti (Juingov /Ewing/ sarkom).
Sve informacije o prijavama za učešće u radionicama i programu mogu se dobiti na broj telefona 060 67 17 290, broj mesta je ograničen.
Cenu ulaznice posetioci određuju sami.

 

Interaktivni program „Pomoć prijatelja“ obuhvata nekoliko segmenata;

 

16:00 Dramska radionica Edu teatra (voditelj Bojana Ivanov Đorđević), sala bioskopa KC.

 

16:00 Radionica umetničkog oslikavanja na tekstilu (voditelj Ivana Tokin, dizajner tekstila i odeće), mala galerija KC Vršac – učesnici radionice treba da ponesu čisto bele majice za oslikavanje koje će se kasnije prodavati po proizvoljnoj ceni - kao donatorski prilog.

 

17:00 Školica sporta – Više od igre, namenjana najmlađim dečacima i devojčicama, (voditelj profesorka fizičkog Ivana Grković), plesna sala Acro dance kluba „Super star“ na spratu KC Vršac.

 

18:00 Plesna predstava, učesnici: Acro dance klub „Super star“, plesni klub „Step up“ i dečiji hor „Raspevano srce“ (dirigent Sonja Matanov Jerković), velika galerija KC Vršac.

 

Acro dance klub „Super star“ postoji 5 godina. Trenere je spojila zajednička ideja o projektu koji je imao za cilj da uključi u fizičko vežbanje decu sa smetnjama u razvoju, a sa plesom u osnovi. Od toga je sve počelo. Danas iza sebe imaju uspehe na brojnim takmičenjima, čak i na Svetskom prvenstvu! Učesnici su mnogih humanitarnih akcija, i velika im je čast da budu organizatori ove. Osim toga što se trude da svoje polaznike nauče akro densu, osnovna vodilja im je da im pomognu da postanu dobri, odgovorni ljudi, pravi sportisti, kako na takmičenjima, tako i u svakodnevnom životu!

 

humanitarna akcija

Vi ste ovde: Home Galerija Akcije, radionice, performansi Pomoć prijatelja – veče interaktivnog programa za decu svih uzrasta
OpstinaVrsac KulturniCentarBeograda PortalKultureVojvodine StudenskiKulturniCentar SKCNis VojvodinaOnline Alifka
BelogradoCervantes InstitutFrancais MuzejSavremeneUmetnostiVojvodine PrirodnjackiMuzejBeograd Oklagija BancaIntesa Cefix
eVrsac unijastudenataopstinevrsac etno kuca dinar