Kulturni Centar Vršac

Novi-logo-Baner-KC
Slajd30
Novi-logo-Baner-KC
Slajd30

Projekat „Kutak“/ prodajna izložba rukotvorina

Objavljeno u: Izložbe
Četvrtak, 13 Februar 2020 12:00

Udruženje kreativnih žena i Kulturni centar Vršac pokreću projekat „Kutak“ koji ima za cilj podsticanje kreativnih kapaciteta lokalne scene.

U okviru ovog projekata, bar jednom mesečno će se u prostorima Kulturnog centra Vršac održavati izložbe, sajmovi, radionice…na kojima će kreativni pojedinci iz grada moći da prezentuju svoje proizvode. Osim mesečnog predstavljanja, aktivnosti projekta „Kutak“ biće uključene u sve zanačajnije programe Kulturnog centra (Vršački Venac, Vršačko leto, Dečija nedelja…) i biti dobar primer saradnje sektora civilnog društva sa institucijom kulture.
Prvi u nizu događaja je prodajna izložba unikatnih proizvoda povodom Svetog Trifuna/ Dana zaljubljenih, u Domu vojske 13. i 14.02.2020 od12 do 20h. Desetak izlagača predstaviće vrščanima svoje kreacije, omogućiti publici da se upozna sa njima na licu mesta, porazgovara o proizvodima, načinu nastajanja, ali ujedno pronađe i adekvatan poklon povodom Dana zaljubljenih.

Vi ste ovde: Home Izložbe Projekat „Kutak“/ prodajna izložba rukotvorina
OpstinaVrsac KulturniCentarBeograda PortalKultureVojvodine StudenskiKulturniCentar SKCNis VojvodinaOnline Alifka
BelogradoCervantes InstitutFrancais MuzejSavremeneUmetnostiVojvodine PrirodnjackiMuzejBeograd Oklagija BancaIntesa Cefix
eVrsac unijastudenataopstinevrsac etno kuca dinar