Kulturni Centar Vršac

Novi-logo-Baner-KC
Slajd30
Novi-logo-Baner-KC
Slajd30

Nastup plesnog studija Millennium

Objavljeno u: Predstave
Sreda, 25 Avgust 2021 19:00

Dodatne informacije

  • Datum: Sreda, 25 Avgust 2021
  • Vreme: 19:00
  • Mesto: Bašta Doma vojske

U sredu 25. avgusta, od 19 časova, u bašti Doma vojske, ljubiteljima modernog plesa predstaviće se plesači plesnog studija „Millennium”.

Plesni studio Millennium osnovan je 2010. godine kao čirliding tim, a radom sa mlađim kategorijama i pripremama plesača za amaterske i profesionalne nastupe i takmičenja bavi se uspešno već 5 godina. U Plesnom studiju Millennium plešu se moderni plesovi, show dance, jazz dance, moderan balet, akrobatski ples, musical theatre dance, a sve to uz primenu osnova klasičnog baleta, gimnastike, akrobatike i glumačkog izraza. Plesnom edukacijom devojčica uzrasta od 3 do 18 godina studio Milllennium promoviše i širi ples kao kulturu zdravog i kreativnog odnosa prema životu. Uz profesionalan odnos prema svakom pojedincu, nastoje da omoguće svim članovima da izraze sebe kroz pokret i muziku na najbolji mogući način i da u tome maksimalno uživaju. Osim sportskom i takmičarskom plesu, veliku pažnju posvećuju društvenom i fizičkom razvoju dece, njihovoj edukaciji i odrastanju.

 

U slučaju kiše nastup se otkazuje.

Vi ste ovde: Home Predstave Nastup plesnog studija Millennium
OpstinaVrsac KulturniCentarBeograda PortalKultureVojvodine StudenskiKulturniCentar SKCNis VojvodinaOnline Alifka
BelogradoCervantes InstitutFrancais MuzejSavremeneUmetnostiVojvodine PrirodnjackiMuzejBeograd Oklagija BancaIntesa Cefix
eVrsac unijastudenataopstinevrsac etno kuca dinar