Kulturni Centar Vršac

54.izložba povodom konkursa za nagradu Paje Jovanovića 2013.

Objavljeno u: Izložbe
Petak, 27 Septembar 2013 18:00

Dodatne informacije

  • Datum: Petak, 27 Septembar 2013
  • Vreme: 18 časova
  • Mesto: Velika galerija KC-a

U petak, 27.09. 2013. godine sa početkom u 18,00 h u Velikoj galeriji Kulturnog centra Vršac održaće se 54. „Likovna manifestacija dece i omladine za nagradu slikara Paje Jovanovića“ .


Od ove godine manifestacija je internacionalnog karaktera, jer su se na konkurs prijavila i deca iz Rumunije, a naredne godine očekujemo i učesnike iz Madjarske i Hrvatske. „Kvalitet radova kome smo svedoci ove godine govori u prilog tome da se sa talentovanom decom u ovom gradu posvećeno radi, ali i da roditelji prepoznaju potrebe talentovane dece...Kulturni centar je prihvativši se posla oko organizacije ove manifestacije sa veoma dugom tradicijom preuzeo i mnoge rizike i izazove koje takva manifestacija nosi...“ reči su Nade Grozdanić, direktorke Kulturnog centra Vršac.

Žiri u sastavu :
dr Velimir Karavelić- predsednik komisije,
mr Tanja Nedimović,
mr Momčilo Janković,
akademski slikar Zvonimir Santrač i
akademski vajar Dragan Spasić,
jednoglasnom odlukom je dodelio nagrade po sledećim kategorijama : predškolski uzrast, niži uzrast osnovnih škola, viši uzrast osnovnih škola , srednjoškolski uzrast, kao i specijalna nagrada Kulturnog centra.

Vi ste ovde: Home Izložbe 54.izložba povodom konkursa za nagradu Paje Jovanovića 2013.
OpstinaVrsac KulturniCentarBeograda PortalKultureVojvodine StudenskiKulturniCentar SKCNis VojvodinaOnline Alifka
BelogradoCervantes InstitutFrancais MuzejSavremeneUmetnostiVojvodine PrirodnjackiMuzejBeograd Oklagija BancaIntesa Cefix
eVrsac unijastudenataopstinevrsac etno kuca dinar