Kulturni Centar Vršac

Počinje novi ciklus predavanja iz oblasti emocionalne pismenosti

Utorak, 23 Oktobar 2012 00:00

Dodatne informacije

  • Datum: Utorak, 23 Oktobar 2012
  • Vreme: 19 časova
  • Mesto: Bioskop KC-a

Nakon uspešno okončanog prvog ciklusa, Kulturni centar Vršac i Centar Prozor pozivaju vas da prisustvujete drugom ciklusu predavanja i radionica iz oblasti emocionalne pismenosti koji će obuhvatiti pet tema: „Komunikacija u partnerskim odnosima“, “Neprijatne emocije i šta sa njima“, „Uticaj emocija na zdravlje“, „Suprotstavite se emocionalnoj uceni“, te “Samopouzdanje i ljubav prema sebi“.
Radionice/predavanja će voditi Suzana Vemić, diplomirana psihološkinja, sertifikovana Transakciona savetnica i voditeljka Treninga emocionalne pismenosti, a održavaće se svakog drugog utorka od 19 časova u Sali bioskopa Kulturnog centra Vršac, u periodu od 23. oktobra do 18. decembra. Cena po predavanju/radionici je 300 dinara.
Sve bliže informacije na 064 235 6169, Suzana Kulja

Tema prve radionice 2. ciklusa predavanja i radionica iz oblasti emocionalne pismenosti je „Komunikacija u partnerskim odnosima“. Dobra komunikacija neophodna je za uspešan ljubavni odnos, a u partnerksim odnosima je sasvim normalno da povremeno dođe do nesklada između naših i potreba druge osobe. U takvim situacijama važno je kako partneri međusobno komuniciraju i da li uopšte prihvataju mogućnost da u odnosu ljubavi dođe do konflikta.

Vi ste ovde: Home Tribine, predavanja, promocije Počinje novi ciklus predavanja iz oblasti emocionalne pismenosti
OpstinaVrsac KulturniCentarBeograda PortalKultureVojvodine StudenskiKulturniCentar SKCNis VojvodinaOnline Alifka
BelogradoCervantes InstitutFrancais MuzejSavremeneUmetnostiVojvodine PrirodnjackiMuzejBeograd Oklagija BancaIntesa Cefix
eVrsac unijastudenataopstinevrsac