Kulturni Centar Vršac

Vršačko kulturno leto 2017

Objavljeno u: Vesti iz kulture
Ponedeljak, 31 Juli 2017 23:00

I ove godine Kulturni centar Vršac, u periodu od 1. do 31. avgusta, realizuje manifestaciju „Vršačko kulturno leto“.

Programi manifestacije koji su i ove godine koncipirani tako da zadovolje ukuse najšire publike, različitih uzrasta i senzibiliteta, odvijaće se na više lokacija u gradu (Kulturni centar, Dom Vojske, Muzički paviljon i šetalište u centru), a pod sloganom „Pravo u centar“.
Koncerti, večernje predstave na otvorenom sa poznatim televizijskim licima, lagane večeri ispunjene čitanjem poezije, revije filmova na otvorenom, dečije predstave, plesni performansi, folklorni koncerti, večeri uz gitaru, samo su deo onoga što će publika u Vršcu imati priliku da vidi u toku avgusta meseca. Promocija kulture drugih zemalja, kroz filmske revije i izložbe, kao značajan segment Vršačkog kulturnog leta, ove godine uključuje predstavljanje Danske, Italije, Rusije, Austrije i Makedonije.
Osim saradnje sa ambasadama pomenutih zemalja značajan deo saradnje, u organizovanju programa manifestacije, uspostavljen je sa lokalnim umetničkim organizacijama, pojedincima i institucijama kulture, a sa akcentom na promovisanju mladih, neafirmisanih ili malo afirmisanih autora iz svih oblasti umetničkog stvaranja i delovanja.
Programi Vršačkog kulturnog leta biće najavljivani na nedeljnom nivou, a Kulturni centar Vršac poziva sugrađane i njihove goste da tople avgustovske večeri osveže programima koje smo pripremili za njih.

Vi ste ovde: Home Vršačko kulturno leto 2017
OpstinaVrsac KulturniCentarBeograda PortalKultureVojvodine StudenskiKulturniCentar SKCNis VojvodinaOnline Alifka
BelogradoCervantes InstitutFrancais MuzejSavremeneUmetnostiVojvodine PrirodnjackiMuzejBeograd Oklagija BancaIntesa Cefix
eVrsac unijastudenataopstinevrsac etno kuca dinar