Kulturni Centar Vršac

Novi-logo-Baner-KC
Slajd30
Novi-logo-Baner-KC
Slajd30

Radionica „Kad porastem biću…“

Četvrtak, 05 Mart 2020 18:00

Dodatne informacije

  • Datum: Četvrtak, 05 Mart 2020
  • Vreme: 18:00
  • Mesto: Bioskop KC-a

Vršačko predstavljanje radionice „Kad porastem biću…“ u organizaciji Centra za edukaciju i transparentnost - CETRA, uz pomoć Unije studenata Vršac i uz podršku Kulturnog centra, održaće se 5. marta u 18h u bioskopskoj sali Kulturnog centra.

„Kad porastem biću…“ radionica i u Vršcu!

Da li te zanima kako če izgledati tvoja karijera?
Da li ti je ikada palo na pamet šta je to 4.0 industrija?
"Kad porastem biću..." je radionica na kojoj ćeš steći osnovno znanje o 4.0 industriji, budućim zanimanjima i pisanju CV-ijeva. Takođe ćeš saznati više o "Kad porastem biću..." konkursu na koji možeš da pošalješ svoj CV i osvojiš stipendiju za kamp u Petnici.
Radionica će trajati 2 sata zajedno sa pauzama za osveženje, a detaljna agenda će biti dostupna par dana pre samog događaja. Sledeće oblasti će biti obuhvaćene na radionici:
•Pisanje CV-ija
•Buduća zanimanja
•4.0 industrija
Radionicu će voditi Deniz Hoti (social designer), a troškovi seminara su pokriveni, učešće je slobodno i otvoreno za sve zainteresovane (od 15 do 30 godina). Ono što je potrebno jeste popunjavanje formulara zbog ograničenog broja mesta, klikom OVDE (link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSen87cdV5vh81g0GuwO8iN_-RNKSTRzmim-fKj4u4OxSrMl1g/viewform)
Ono što je jedinstveno u iskustvu koji ovaj program nudi jeste prilika da radiš sa mentorima, iskusnim preduzetnicima koji su prošli kroz korake koji tebe očekuju, zatim ti daje šansu da unaprediš svoja znanja i veštine učeći na platformi Krojačeve škole. Najbolji polaznici dobiće stipendije za "Kad porastem biću..." kamp u Petnici.

Vi ste ovde: Home Javne nabavke Usluge Akcije, radionice, performansi Radionica „Kad porastem biću…“
OpstinaVrsac KulturniCentarBeograda PortalKultureVojvodine StudenskiKulturniCentar SKCNis VojvodinaOnline Alifka
BelogradoCervantes InstitutFrancais MuzejSavremeneUmetnostiVojvodine PrirodnjackiMuzejBeograd Oklagija BancaIntesa Cefix
eVrsac unijastudenataopstinevrsac etno kuca dinar