Kulturni Centar Vršac

Novi-logo-Baner-KC
Slajd30
Novi-logo-Baner-KC
Slajd30

Večernja predstava „Ljubavne igrarije (za mlađe i starije)“

Objavljeno u: Predstave
Utorak, 27 Avgust 2019 20:30

Dodatne informacije

  • Datum: Utorak, 27 Avgust 2019
  • Vreme: 21:30
  • Mesto: Dom vojske

Komedija „Ljubavne igrarije (za mlađe i starije)“ sa Mirkom Vasiljević u glavnoj ulozi, biće izvedena u utorak, 27. avgusta sa početkom u 20:30h na letnjoj sceni u bašti Doma Vojske

u oviru manifestacije Vršačko kulturno leto koju organizuje Kulturni centar Vršac.

Ulaz je slobodan za sve posetioce!

Ova predstava zasnovana na do sada neviđenom konceptu po kome je čitav tekst predstave sastavljen od stihova popularnih zabavnih i narodnih pesama i nastavak je hit komedije „Pazi s kime spavaš“ koju je videlo preko 40.000 ljudi u 165 izvođenja do sada.

Komedija, u režiji Igora Damnjanovića, govori o ljubavnim zavrzlamama, problemima, prevarama , patnji i nesporazumu partnera. Koncept ove komedije nikada nije viđen na našem tržištu i zasnovan je na orginalnoj ideji koji već četiri godine oduševljava publiku. Ovoga puta priča ima nastavak u potpuno drugom pravcu. Čitav tekst i ovoga puta je sastavljen od stihova popularnih pesama autora bivše SFRJ, čime ova predstava, pored odličnog zapleta i glumačke ekipe, garantuje smeh do suza.

Pored Mirke Vasiljević u ovoj nesvakidašnjoj hit komediji igraju kao i do sada: Zinaida Dedakin, Igor Damnjanović, Nemanja Janičić i Semir Gicić.

 

Ljubavne igrarije plakat1

Vi ste ovde: Home Programi Predstave Večernja predstava „Ljubavne igrarije (za mlađe i starije)“
OpstinaVrsac KulturniCentarBeograda PortalKultureVojvodine StudenskiKulturniCentar SKCNis VojvodinaOnline Alifka
BelogradoCervantes InstitutFrancais MuzejSavremeneUmetnostiVojvodine PrirodnjackiMuzejBeograd Oklagija BancaIntesa Cefix
eVrsac unijastudenataopstinevrsac etno kuca dinar