Kulturni Centar Vršac

Novi-logo-Baner-KC
Slajd30
Novi-logo-Baner-KC
Slajd30

Koncert "Season X starts now"

Objavljeno u: Koncerti
Četvrtak, 17 Oktobar 2019 20:00

Dodatne informacije

  • Datum: Četvrtak, 17 Oktobar 2019
  • Vreme: 20:00
  • Mesto: Bioskop KC-a

U četvrtak 17.10.2019. godine, u sali bioskopa Kulturnog centra Vršac sa početkom u 20h održaće se plesni koncert "Season X starts now" u izvođenju članica Plesnog studija Millennium.
Plesni studio Millennium svoj prvi javni nastup pod ovim nazivom imao je 17.10.2010. godine, i za devet godina postojanja zabeležio je mnoge uspehe, kako na lokalnom nivou, tako i na raznim nacionalnim i evropskim takmičenjima. Nastupali su kao plesna grupa na evropskom i svetskom prvenstvu u rukometu u Beogradskoj Areni. Već treću godinu za redom na Sajmu sporta u Beogradu uspešno prezentuju ples i čirliding na štandu Srpskog Čirliding i Čirdens saveza. Treneri ovog studija takođe su poznati plesnom svetu i kao plesne sudije na mnogim takmičenjima kako u našoj zemlji, tako i u susednoj Rumuniji. Najtrofejniji plesač studija je Elena Tadić koja već dve godine za redom nosi titulu evropskog prvaka u kategoriji show dance, i koja je osvajala zlatne medalje na svim nacionalnim takmičenjima. Od ove godine mogu da se pohvale i sa Balkanskim prvakom u akrobatskom plesu za devojčice od sedam godina - Lenom Kostić koja za dve godine koliko se bavi takmičarskim plesom nikad nije osvojila ništa manje od prvog mesta. Sara Momirov je ove godine na Balkanskom prvenstvu osvojila specijalnu nagradu - stipendiju za prestižni plesni kamp Taranto Danza koji se održava u Italiji sledeće godine.
Plesni studio Millennium trenutno radi sa decom uzrasta od 3 do 18 godina, a treninzi se održavaju skoro svakoga dana. Stilovi koje devojčice mogu plesati su show dance, jazz/lyrical, akrobatski ples, sa primesama hip hop-a, gimnastike i akrobatike, a od ove sezone u svoj asortiman uvrstili su i časove klasičnog baleta.

Vi ste ovde: Home Programi Koncerti Koncert "Season X starts now"
OpstinaVrsac KulturniCentarBeograda PortalKultureVojvodine StudenskiKulturniCentar SKCNis VojvodinaOnline Alifka
BelogradoCervantes InstitutFrancais MuzejSavremeneUmetnostiVojvodine PrirodnjackiMuzejBeograd Oklagija BancaIntesa Cefix
eVrsac unijastudenataopstinevrsac etno kuca dinar