Kulturni Centar Vršac

Novi-logo-Baner-KC
Slajd30
Novi-logo-Baner-KC
Slajd30

Svečana dodela nagrada i izložba nagrađenih radova 62. likovne manifestacije dece i omladine „Nagrada Paja Jovanović“ 2022.

Objavljeno u: Izložbe
Sreda, 30 Novembar 2022 12:00

Dodatne informacije

  • Datum: Sreda, 30 Novembar 2022
  • Vreme: 12:00
  • Mesto: Gradski muzej

U sredu 30. novembra, u 12 sati, u prostorijama Gradskog muzeja u Vršcu, biće upriličena svečana dodela nagrada učesnicima 62. konkursa likovne manifestacije za decu i omladinu „Nagrada Paja Jovanović“.

Nagrađenim učesnicima nagrade će dodeliti gradonačelnica Dragana Mitrović.

 

Na konkurs ovogodišnje manifestacije, koju organizuje Kulturni centar Vršac, pristiglo je blizu hiljadu radova, koji su ocenjivani u okviru selekcija redovnih predškolskih i školskih ustanova i umetničkih škola i ateljea. Nagrađeno je ukupno 57 učesnika u 4 uzrasne kategorije.

 

Otvaranje izložbe nagrađenih radova biće upriličeno u sredu 30. novembra, u galeriji Doma vojske, u 18 sati.

 

Zbog velikog broja pristiglih radova, osim nagrađenih, stručni žiri načinio je i izbor od blizu 250 radova koji će biti izloženi u velikoj galeriji Kulturnog centra Vršac.
Obe izložbe moći će da se pogledaju do 5. decembra.

 

Spisak nagrađenih učesnika

 

 

 

Vi ste ovde: Home Udruženja Izložbe Svečana dodela nagrada i izložba nagrađenih radova 62. likovne manifestacije dece i omladine „Nagrada Paja Jovanović“ 2022.
OpstinaVrsac KulturniCentarBeograda PortalKultureVojvodine StudenskiKulturniCentar SKCNis VojvodinaOnline Alifka
BelogradoCervantes InstitutFrancais MuzejSavremeneUmetnostiVojvodine PrirodnjackiMuzejBeograd Oklagija BancaIntesa Cefix
eVrsac unijastudenataopstinevrsac etno kuca dinar