Kulturni Centar Vršac

Slajd03
Slajd13
Slajd30
Slide11
Slide12

Љубавни базар

Objavljeno u: Izložbe
Subota, 10 Februar 2024 10:00

Dodatne informacije

  • Datum: Subota, 10 Februar 2024
  • Vreme: 10:00
  • Mesto: Dom vojske

Традиционални базар у организацији Удружења Креативаца Вршац и Културног центра Вршац одржаће се 10 и 11. фебруара у простору Дома војске.

Овај базар спада у тематске, тако да ће жене из удружења приказати своје јединствене рукотворине на тему Дана заљубљених, Светог Трифуна. Имаћете прилику да погледате дивну изложбу уникатних радова ових вредних и креативних Вршчанки.

Удружења Креативаца Вршац расте сваким даном, по броју чланова свакако али исто тако и по броју активности којих је у протеклом периоду било много. Деловање оваквих удружења које подстичу креативност, стваралаштво, предузетништво, подстицајно је у ширем контексту а уједно доприноси и доброј културолошкој и туристичкој понуди нашег града.

Вршчани ће у галерији Дома војске (као и на штандовима испред објекта, ако то време буде дозволило) имати могућност да погледају богату понуду предмета намењених за поклоне, поводом овог празника, уједно вам се пружа прилика да и ви будете јединствени у свом даривању. Самим доласком, поджавате рад удружења и пре свега труд њјегових вредних чланица.

Добро дошли!

 

image0

Vi ste ovde: Home
OpstinaVrsac KulturniCentarBeograda PortalKultureVojvodine StudenskiKulturniCentar SKCNis VojvodinaOnline Alifka
BelogradoCervantes InstitutFrancais MuzejSavremeneUmetnostiVojvodine PrirodnjackiMuzejBeograd Oklagija BancaIntesa Cefix
eVrsac unijastudenataopstinevrsac etno kuca dinar