Kulturni Centar Vršac

Novi-logo-Baner-KC
Slajd30
Novi-logo-Baner-KC
Slajd30

Изложба „Будимо и еко и важан неко“

Objavljeno u: Izložbe
Sreda, 08 Maj 2024 18:00

Dodatne informacije

  • Datum: Sreda, 08 Maj 2024
  • Vreme: 18:00
  • Mesto: Galerija Doma vojske

Културни центар Вршац у сарадњи са ПУ „Чаролија“ Вршац организује изложбу „Будимо и еко и важан неко“, у Дому војске, 8. маја од 18 часова.

ПУ „Чаролија“ Вршац учествује у реализацији програма „За чистије и зеленије школе у Војводини“ Покрајинског секретаријата за урбанизам и заштиту животне средине. Циљ програма је подизање еколошке свести и јачање личне одговорности за бригу о животној средини, као и подстицање активности које ће допринети неговању и очувању чистијег и зеленијег амбијента у предшколским установама, основним и средњим школама и локалним срединама.

Важно је учествовати…Одрастати и живети у здравом и зеленом окружењу жеља је свих нас. Део смо природе и морамо се чуварно односити према њој, она не може да се избори са тешкоћама загађења без наше помоћи.

И вртић и еко путић…Вртић је најбоље место за стицање потребних знања и изграђивање добрих и здравих навика живљења. Бринути о животној средини значи створити услове за чистији и лепши свет. У вртићу раздвајамо отпад, рециклирамо, садимо дрвеће и друге биљке, компостирамо, обележавамо важне еколошке датуме, откривамо законе природе…Никада није рано бити еколог, увек је „прави час за све нас“…Подржимо наше најмлађе и обезбедимо им што више добрих примера! Њихов
доживљај и стечено еколошко искуство залог је одрживе будућности свих нас.

Тим за екологију ПУ „Чаролија“ Вршац

Vi ste ovde: Home
OpstinaVrsac KulturniCentarBeograda PortalKultureVojvodine StudenskiKulturniCentar SKCNis VojvodinaOnline Alifka
BelogradoCervantes InstitutFrancais MuzejSavremeneUmetnostiVojvodine PrirodnjackiMuzejBeograd Oklagija BancaIntesa Cefix
eVrsac unijastudenataopstinevrsac etno kuca dinar