Kulturni Centar Vršac

Novi-logo-Baner-KC
Slajd30
Novi-logo-Baner-KC
Slajd30

Хуманитарна плесна представа „Ми“ плесног студија „STEP UP“

Objavljeno u: Predstave
Sreda, 05 Juni 2024 18:00

Dodatne informacije

  • Datum: Sreda, 05 Juni 2024
  • Vreme: 18:00
  • Mesto: Kongresno - muzička dvorana

„Сваки велики сан почиње са једним сањарем...“


Управо овим речима започиње плесна прича саткана од емоција и снова сваког појединца који је у њој учествовао. Свако је дао део себе и тако је настала магија и плесна представа „Ми“ која се одржава у организацији Културног центра Вршац, у Конгресно - музичкој дворани центра Милленијум, у среду 5. јуна од 18 часова.

 

Плесни студио „Степ ап“ постоји од октобра 2016. године и од тада се успешно бави децом, њиховим талентом, понашањем у тимском спорту, развојем њихове маште, способности да на што бољи начин изразе себе кроз плес и уметност. Баве се модерним стиловима плеса, основама класичног балета и примењеном гимнастиком. Ради се са децом узраста од три године па навише. Резултати на интернационалним и државним такмичењима и фестивалима показују да из године у годину све више напредују, а вишеструки су шампиони у формацијама и групама у стиловима џез, савремени и шоуденс.

 

Улаз на плесну представу је бесплатан, а на улазу ће бити постављена кутија за прикупљање средстава у хуманитарне сврхе за лечење нашег суграђанина Стефана Ђукића. Позивамо све суграђане да дођу, уживају у плесном програму и подрже ову племениту акцију.

Vi ste ovde: Home
OpstinaVrsac KulturniCentarBeograda PortalKultureVojvodine StudenskiKulturniCentar SKCNis VojvodinaOnline Alifka
BelogradoCervantes InstitutFrancais MuzejSavremeneUmetnostiVojvodine PrirodnjackiMuzejBeograd Oklagija BancaIntesa Cefix
eVrsac unijastudenataopstinevrsac etno kuca dinar