Kulturni Centar Vršac

Novi-logo-Baner-KC
Slajd30
Novi-logo-Baner-KC
Slajd30

Serija predavanja prof. dr Miroslava Pujića

Utorak, 23 Maj 2017 19:00

Dodatne informacije

  • Datum: Utorak, 23 Maj 2017
  • Vreme: 19:00
  • Mesto: sala bioskopa

U Kulturnom centru Vršac će se u periodu od utorka 23. maja do petka 26. maja,svakodnevno sa početkom u 19h, održati serija predavanja prof. dr Miroslava Pujića.


Prof. dr Miroslav Pujić je svoje obrazovanje otpočeo na Njubold koledžu u Engleskoj. Magistrirao je na temu kulturoloških studija na Fuler univerzitetu u Kaliforniji, a doktorirao na Endrus univerzitetu u Mičigenu u Sjedinjenim Američkim Državama. Stručnjak je iz područja uticaja postmodernizma na društvo.
Osnivač je i direktor Centra za edukaciju i celoviti razvoj „Više od života“, čiji se pristup bazira na celovitosti čovekovog bića, sa ciljem da se ljudima pruži podrška za lični rast i mogućnost da žive više od života.

Teme predavanja:

1. „Uspeh se ne oprašta“, utorak, 23. maj
Zašto se u Srbiji uspeh ne oprašta? Odakle izvira potreba da stalno zavirujemo u tuđe dvorište i da želimo da „komšiji crkne krava“? Da li postoji rešenje za ovaj problem?

2. „Kako rešiti probleme?“, sreda, 24. maj
Problemi su sastavni deo života i nemoguće ih je izbeći, ma koliko se trudili. Da li postoji rešenje za svaki problem u životu i na koji način ih možemo uspešno rešiti?

3. „Stanari koji ne plaćaju kiriju“, četvrtak, 25. maj
Svako od nas ima u svojoj okolini negativne ljude koji imaju jak uticaj na naš um. Kako se možemo rešiti toksičnih misli koje nam takvi ljudi nameću i kako da stanare koji zauzimaju prostor u našem umu izbacimo napolje?

4. „Ulje u motoru odnosa“, petak, 26. maj
Dobra komunikacija je osnov svakog odnosa. Ona je najvažnija komponenta za uspeh u svim životnim aspektima. Ona je kao ulje u motoru odnosa. Kako da komuniciramo? Zašto nam je komunikacija potrebna i koje su komponente dobre komunikacije?

Vi ste ovde: Home
OpstinaVrsac KulturniCentarBeograda PortalKultureVojvodine StudenskiKulturniCentar SKCNis VojvodinaOnline Alifka
BelogradoCervantes InstitutFrancais MuzejSavremeneUmetnostiVojvodine PrirodnjackiMuzejBeograd Oklagija BancaIntesa Cefix
eVrsac unijastudenataopstinevrsac etno kuca dinar