Kulturni Centar Vršac

Slajd03
Slajd13
Slajd30
Slide11
Slide12

Predstava za decu: Svet bajki

Objavljeno u: Predstave
Ponedeljak, 12 Avgust 2013 19:00

Dodatne informacije

  • Datum: Ponedeljak, 12 Avgust 2013
  • Vreme: 19:00
  • Mesto: Velika letnja scena

Predstava je namenjena najmlađoj publici uzrasta od 2. do 12. godine, sa živopisnom scenografijom, maštovitim kostimima i maskama.


U predstavi se pojavljuju Čarobnjak Merlin, Princ Filip (lik iz Uspavane lepotice), Snežanina Zla Maćeha, Mačak u čizmama i devojčica Nevena iz stvarnog sveta. Ove likove tumače akademski mladi glumci. Predstava je edukativna, zabavna, sa mnogo originalnih songova i koreografija.
Svet bajki je u velikom problemu. Pojavila se čudna bolest zaboravitis. Bolest se jako brzo širi. Mnogi likovi iz bajki su se izgubili i završili u „stvarnom svetu“ kod drugarice Nevene. Da li će Nevena uspeti da im pomogne da se sete ko su i gde su pošli, da li će princ Filip poverovati da je Nevena princeza koja se probudila bez njegovog poljupca i da može da je sada poljubi, šta su odluke „Saveta čarobnjaka“ sveta bajki, da li će Merlin stići na vreme, dali će Nevena primiti poklon od maćehe? Odgovori na ova pitanja se nalaze u našoj predstavi.
U predstavi igraju: Đurđa Pavlović, Tanja Milanov i Nikola Marković Tekst napisala: Ljiljana Stojanović
Predstavu režirao: Nikola Marković.

Vi ste ovde: Home Predstave Predstava za decu: Svet bajki
OpstinaVrsac KulturniCentarBeograda PortalKultureVojvodine StudenskiKulturniCentar SKCNis VojvodinaOnline Alifka
BelogradoCervantes InstitutFrancais MuzejSavremeneUmetnostiVojvodine PrirodnjackiMuzejBeograd Oklagija BancaIntesa Cefix
eVrsac unijastudenataopstinevrsac etno kuca dinar